Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους παρακάτω τρόπους:

1. Αντικαταβολή

Σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παράδοσή της. Σε αυτή την περίπτωση, καταβάλετε το σύνολο της αξίας των παραγγελιών σας καθώς και τα έξοδα αποστολής σε μετρητά στον υπάλληλο της εταιρίας courier. Το αντίτιμο θα εμφανίζεται στο συνοδευτικό αποστολής της εταιρίας ταχυμεταφορών. Η αντικαταβολή έχει επιπλέον χρέωση ανάλογα με τη διεύθυνση παράδοσης και το βάρος του δέματος.

Για αποστολές στην Ελλάδα το κόστος αντικαταβολής συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών ανέρχεται στα 4.50€ μέχρι 2 kg και 1.00€ για κάθε kg επιπλέον.

Για αποστολές στην Κύπρο το κόστος αντικαταβολής, επιπλέον των μεταφορικών, ανέρχεται στα 5.00€ μέχρι 2 kg.

2. Τραπεζική Κατάθεση

Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες στον παρακάτω λογαριασμό

Τράπεζα EUROBANK

IBAN: GR2802602340000470201510551

Δικαιούχος: Τζόβα Ευσταθία

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στέλνοντας ένα e-mail στο hello@agg.com.gr αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας. Η επιβεβαίωση της πληρωμής σας με κατάθεση μπορεί να διαρκέσει 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.

3. Paypal

Σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω του λογαριασμού σας στο Paypal γρήγορα και με ασφάλεια.


Τρόποι Αποστολής

Μπορείτε να παραλάβετε τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα με τους παρακάτω τρόπους:

1. Εταιρεία ταχυμεταφορών (courier)

Παράδοση συνήθως σε 3-5 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής ανάλογα με τον προορισμό. Τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ανάλογα με το βάρος του δέματος και με την διεύθυνση αποστολής, σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα.

ΠροορισμόςΜέχρι 2 Kg+1kg
Αττική3,000,70
Νησιά4,301,00
Υπόλοιπη Ελλάδα4,100,80
Κύπρος15,004,50

Το σύστημα υπολογίζει αυτόματα τον όγκο του δέματος και την αξία των μεταφορικών. Ωστόστο, για πολύ βαριά προϊόντα ή/και αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να υπάρξουν μεταβολές στην αξία των μεταφορικών. Σ’ αυτή την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας πριν την επεξεργασία και αποστολή της παραγγελίας σας για να σας ενημερώσουμε για το νέο κόστος.

2. Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να επισκεφτείτε το showroom μας στη διεύθυνση Κοζάνης 13, Γέρακας 153 44, κατόπιν ραντεβού και αφού σας ενημερώσουμε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή.